Om Humle Huset...

Majbritt er udlært butiksslagter i 1985, fra Slagter Olsen Kongevejen i Birkerød, det var en butik af den gamle skole, hvor man ikke sprang over hvor gæret var lavest, har masser af erfaring inden for det kolde & varme køkken.

Claus er udlært kommis, har i mange år kørt som sælger ved Carlsberg/Tuborg, men da Majbritt startede som selvstændig i 2005 tog han chancen og blev en del af firmaet og er blevet rigtig god til at lave mad.

Det er vigtigt for os at kun at bruge friske råvarer, vi har nogle super dygtige leverandører, som kun har det bedste. Pris og kvalitet skal stemme overens, derfor er det et must for os, at vores lune retter til skolerne laves samme dag og pakkes direkte fra ovnen eller gryden, og der skal ikke varmes op i mikroovn fordi der er tilberedt og pakket flere dage før det bliver leveret til skolerne. Ligeledes sælger vi aldrig Flutes, landstykker, trekants boller osv. Som er lavet dagen før

I køkkenet har vi 5 medarbejdere, som hverdag tilbereder skolemad, vuggestuemad, Administration center i Slangerup, samt frokostordninger til private firmaer.

Vores 2 chauffør, der leverere maden hverdag, passer også 2 af vores lokale skoler hvor der er skolebod.

Vores kunder/skoleelever er rigtig gode til at komme med nye forslag til retter de kunne tænke sig, det er rigtig godt med den dialog, det giver os gensidig tilfredshed.

Velkommen til Humle Huset..

 
 

BRUGER MENU

 
Brugernavn:
 
Password:

  Husk mig